Intézzen el mindent online, otthona kényelmében

Válassza ki álmai bútorát otthona kényelmében.

Jobb lehetőségek a fizetési mód kiválasztására

Fizessen kényelmesen! Fizetési módként szükség szerint választhatja a készpénzes fizetést, a banki átutalást és a részletfizetést.

Színes választék

Több száz különféle összetételű és színű garnitúra, valamint különálló bútordarab közül választhat

Csillaghegyi Strandfürdő - Árak [Hivatalos honlap]
(3) Nyugdíjas belépőjegyet nyugdíjas igazolás, diák belépőjegyet érvényes, nappali tagozatos diákigazolvány felmutatásával biztosítunk. (4) Túlfürdési letéti díj: hétköznap 900 Ft, hétvégén 1000 Ft. A túlfürdési letéti díj fizetése csak készpénzben l
lukács fürdő nappali kórház
Lukács fürdő. A XII. században Ma külső belső medencék, modern technológia és nappali kórház várja a gyógyulni, regenerálódni vágyókat. Lukács Gyógyfürdő és Uszoda - Budapest - ThermalTours. Ma is látható egy eredeti török fürdőépület elbújva az Irga
gellért nappali kórház telefonszám
gellért nappali kórház telefonszámtext generovaný maďarsky. ... Metró, villamos, busz, étterem, közért, éjjel-nappali, dohánybolt, kocsma, gyógyszertár, kórház, Bikás-park percek alatt elérhető. Közös költség 4.500,-A lakásban cirkó fűtés működik. A
Rudas Gyógyfürdő és Uszoda - Szolgáltatások - [Hivatalos ...
Hydrus-utalvány: Az utalvány tartalma egy egész napos kabinos belépőjegy a Rudas, Gellért, Széchenyi vagy Lukács fürdőbe, valamint egy 20 perces masszázs. Közlemények OEP-kezelések foglalása , 2019-11-25
Király Gyógyfürdő - [Hivatalos honlap]
A Király fürdő építését Arszlán budai pasa kezdte meg 1565-ben. Budapest belvárosában, a Fő utcában található. Vizét ma is a jelenlegi Lukács fürdőből biztosítják.
Király Gyógyfürdő - A fürdőről - [Hivatalos honlap]
A fürdő 14 éves kor alatt nem látogatható!, 2017-07-31 Bezárás Ezúton tájékoztatjuk kedves Vendégeinket, hogy a Király fürdő 14 éves kor alatt nem látogatható.
Fürdőegységek - szechenyifurdo.hu
Nemüzemel az uszodai kettes szauna, 2020-01-23 Bezárás. Tájékoztatjuk kedves Vendégeinket, hogy műszaki okok miatt az uszodai kettes szauna jelenleg nem üzemel.
Gyakori kérdések
Azon fürdőinkben, ahol van diákjegy, magyar diákok a nappali tagozatos, érvényes diákigazolványuk, külföldi hallgatók nemzetközi diákigazolványuk felmutatásával kaphatják meg a kedvezményt.
Paskál Gyógy- és Strandfürdő - [Hivatalos honlap]
Budapest legfiatalabb fürdője 2016-ban fedett egységgel bővült, immár egész évben várja vendégeit. A fürdőben úszás- és vízilabdaoktatás is működik.
Lukács Gyógyfürdő és Uszoda - A fürdőről - [Hivatalos honlap]
Szt. Lukács Gyógyfürdő és Uszoda, 2015-01-08 Bezárás. Tájékoztatjuk tisztelt Vendégeinket, hogy 2015. február 1-től a súlyfürdő, iszap és gyógykád kiszolgálására hétvégi napokon nem kerül sor.